2510834990 6988811114 Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 6, Καβάλα a.stoupiadou@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΠΙΑΔΟΥ
Χειρουργός Οδοντίατρος | Καβάλα


Το οδοντιατρείο μας με επικεφαλής τη χειρουργό - οδοντίατρο Αθηνά Στουπιάδου, βρίσκεται στην Καβάλα παρέχοντας οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ενήλικες και παιδιά.

Παρέχουμε υπηρεσίες γενικής αλλά και αισθητικής οδοντιατρικής και αποσκοπούμε στο να συνδυαστεί η λειτουργικότητα με ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Βασικό γνώρισμα του τρόπου λειτουργίας του οδοντιατρείου είναι η επικοινωνία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας όπου σε συνδυασμό με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, μας επιτρέπει την πλήρη εξάλειψη του φόβου και του πόνου.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην καθαριότητα του χώρου και την αποστείρωση όλων των οδοντιατρικών εξαρτημάτων. Η απολύμανση γίνεται κατόπιν της αποχώρησης του κάθε ασθενούς, τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας.

 


 

Η φιλοσοφία μας


Η φιλοσοφία του ιατρείου μας βασίζεται στην υποχρέωση μας για την παροχή ασφαλούς και υψηλού επιπέδου οδοντιατρική θεραπεία. 

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και επιζητούμε πάντοτε την καλύτερη ιατρική λύση σύμφωνα με την επιστημονική τεκμηρίωση όπως αυτή προκύπτει από την διεθνή βιβλιογραφία και την συνεχώς εξελισσόμενη ιατρική έρευνα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αποτελούν μία σύγχρονη πρόταση οδοντιατρικής φροντίδας, πλήρως εναρμονισμένες με τις καλύτερες διεθνώς πρακτικές. 

Ευχόμαστε να βρείτε τις πληροφορίες που παρέχονται στο διαδικτυακό μας χώρο χρήσιμες και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επιθυμείτε είτε τηλεφωνικά είτε κατόπιν επισκέψεως στο οδοντιατρείο μας στην Καβάλα.

 
 


 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του οδοντιατρείου ή τον προγραμματισμό ραντεβού.