2510834990 6988811114 Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 6, Καβάλα a.stoupiadou@hotmail.com
hero image
 
 
 

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Αθηνά Στουπιάδου - Χειρουργός Οδοντίατρος | Καβάλα


Ενδοδοντική θεραπεία (Απονεύρωση) 
Σκοπός της είναι να θεραπεύσει το εσωτερικό του δοντιού των επονομαζόμενο πολφό όταν αυτός έχει επιμολυνθεί με μικρόβια. Εάν το μολυσμένο δόντι αφεθεί χωρίς θεραπεία, η παρατεταμένη παραμονή  μικροβίων, θα έχει ως συνέπεια την καταστροφή και την τελική απώλεια του δοντιού.
Η μόλυνση του πολφού μπορεί να έχει προκληθεί από διάφορα αίτια με συχνότερο αυτό της τερηδονικής  προσβολής. Άλλοι πιθανοί λόγοι είναι κακές και επαναλαμβανόμενες οδοντιατρικές παρεμβάσεις ή κάταγμα του δοντιού.
Στο οδοντιατρείο μας εξειδικευόμαστε σε ενδοδοντικές θεραπείες και η πολυετή εμπειρία του οδοντιάτρου μπορεί να σας προστατεύσει από πιθανές κακές πρακτικές.

 

Ακρορριζεκτομή 
Είναι οδοντιατρική τεχνική που χρησιμοποιείται κατά την χειρουργική διαδικασία της ενδοδοντικής θεραπείας. Κατά την ακρορριζεκτομή γίνεται αφαίρεση περιακρορριζικών ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, καθώς τμήμα του άκρου της ρίζας του δοντιού.

 
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του οδοντιατρείου ή τον προγραμματισμό ραντεβού.