2510834990 6988811114 Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 6, Καβάλα a.stoupiadou@hotmail.com
hero image
 
 
 

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Αθηνά Στουπιάδου - Χειρουργός Οδοντίατρος | Καβάλα


Εμφυτεύματα
Αποσκοπούν στην αποκατάσταση μερικής ή και ολικής απώλειας δοντιών. Τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται από τιτάνιο. Το τιτάνιο είναι υλικό απόλυτα βιοσυμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Γέφυρες 
Αποσκοπούν στην αποκατάσταση ενός ή και περισσοτέρων ελλειπόντων δοντιών ανάμεσα στα φυσικά δόντια.

Στεφάνες 
Γνωστή και ως θήκη ή κορώνα, πρόκειται για μία τεχνητή καλύπτρα την οποία τοποθετούμε σε τροχισμένο δόντι. Γίνεται πάντα χρήση σύγχρονων υλικών, κυρίως πορσελάνη ή συνθετική ρητίνη.  

Επιδιόρθωση στεφανών 
Συχνά, λόγω απροσεξίας ,τυγχάνει να δαγκώσουμε με δύναμη κάτι σκληρό στην περιοχή που βρίσκεται η στεφάνη με αποτέλεσμα την φθορά της.

Μερικές Οδοντοστοιχίες 
Αποκαλούνται και μασελάκια. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γέφυρα για την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών, το κενό καλύπτεται με την χρήση μερικής τεχνητής οδοντοστοιχίας.

Ολικές οδοντοστοιχίες 
Oι ολικές οδοντοστοιχίες (μασέλες) αναπληρώνουν τα φυσικά δόντια που έχουν απολεσθεί και αναλόγως την περίπτωση, είναι απαραίτητες για την επανάκτηση της λειτουργικότητα του στόματος και της αισθητικής του προσώπου.

 
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του οδοντιατρείου ή τον προγραμματισμό ραντεβού.